B.V., 2022.03.17. | Kézilabda

Csapatunk péntek este a Budaörs otthonában lép pályára a női kézilabda NB I-ben. A találkozó előtt a Szombathely ellen hosszú idő után visszatérő átlövőnket, Nagy Zsuzsannát kérdeztük.

Női kézilabda NB I, 18. forduló

Moyra-Budaörs HandballVasas SC
2022. 03, 18., 18:00
Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand, Budaörs

 


„Szerintem a Budaörs nagyon jó csapat, ősszel sokszor meglepetést okozott az ellenfeleinek. Kiélezett mérkőzésre számítok, kulcsfontosságú lesz, hogy hatvan percen keresztül fegyelmezettek legyünk. Ha mindenki csak egy hibával kevesebbet követ el, mint az előző meccsen, akkor biztos vagyok benne, hogy eredményesek leszünk” ­– mondta el a mérkőzéssel kapcsolatban átlövőnk, Nagy Zsuzsanna, aki múlt szombaton a Szombathely ellen tért vissza a pályára, az előtt tavaly májusban játszott legutóbb mérkőzést.

Videónkban azt is elmondja, hogy érezte magát újra a pályán.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

A Budaörs pillanatnyilag a 11. helyen áll az NB I tabelláján, négy győzelemmel, két döntetlennel és tizenegy vereséggel. A két csapat őszi mérkőzésén a Fáy utcában a mieink győztek 28–24-re.

Jegyár: 
Hazai / vendég jegy – 2 000 Ft
Diák / nyugdíjas jegy – 1 000 Ft 
VIP jegy – 15 000 Ft 
MBH up / 6 éves kor alatt – INGYENES! 

A jegyértékesítés aktuálisan egy héttel az adott találkozó előtt kezdődik. Hazai NB I-es bajnoki mérkőzésekre jegyet elővételben hétköznapokon 10-16 óra között a BVUSS (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.) kézilabda irodájában lehet vásárolni. Mérkőzésnapokon egy órával a kezdés előtt a budaörsi sportcsarnok bejáratainál vásárolhatnak jegyet a szurkolók készpénzzel.

Hirdetések