Jenkei Dániel, 2022.02.12. | Röplabda

Nem volt kérdés a Vasas Óbuda-MTK Extraliga-mérkőzésen, a mieink valamennyi szettet magabiztosan megnyerve diadalmaskodtak.

Női Extraliga
Vasas Óbuda – MTK Budapest 3:0 (12, 12, 16)

Folyondár utca, 200 néző. Vezette: Varjasi, Mezőffy.

VASAS: Török 7, Kalicanin 4, Bannister 7, Boyko 12, Abdulazimova 2, Fábián 1. Csere: Juhár, Bamba (liberók), Vezsenyi 8, Kump 2, Király-Tálas 1, Takács D. 2, Papp 6, Zernovic 8. Vezetőedző: Jannisz Atanaszopulosz.

MTK: Tettamanti 7, Boskó 2, Giommarini 3, Kilyénfalvi 6, Spaethling 2, Tatár 6. Csere: Weidemann (liberó). Vezetőedző: Leiszt Máté.


Sok hiányzója volt az MTK-nak ezen a szombaton, ezzel pedig élt az egyébként is jól játszó Vasas Óbuda, amely az első két szettben Yulia Boyko vezérletével mindössze tizenkét-tizenkét pontot engedélyezett a kék-fehéreknek. A harmadik sem lett sokkal szorosabb, így magabiztos 3:0-al abszolválták a mieink ezt a feladatot.
 

Giannis Athanasopoulos így értékelt a szövetség honlapjának a meccs után: – Az MTK jó csapat, ezt azonban a sok hiányzó játékosuk miatt ma nem tudták annyira bizonyítani, mint az első összecsapáson. Mi igyekeztünk mindenkinek lehetőséget adni, amivel éltek is a játékosok, végig koncentrálva és jól röplabdáztunk. Ma még örülünk a három pontnak, de hétfőn fontos rangadó vár ránk, vasárnaptól arra készülünk.

 


Hirdetések