Jenkei Dániel, 2022.01.30. | Vízilabda

A gyenge első félidei teljesítménye miatt nem volt esélye az A-Híd VasasPlaketnak a pontszerzésre a Szőnyi úton.

OB I, 17. forduló

BVSC Zugló-A-Híd VasasPlaket 11-8 (0-0, 4-1, 2-4, 5-3)

Gólszerzőink: Vadovics V. (2), Randjelovics Sz. (2), Zerinváry (2), Bátori B., Erdélyi B.


A vasárnapi találkozó előtt a MOB Fair Play-díját vehette át Dr. Kamuti Jenőtől a BVSC-Zugló, amelyet éppen klubunk felterjesztésére ítéltek oda nekik, miután a tavalyi szezonban, a koronavírus-járvány kellős közepén sportszerűen hozzájárultak az egymás elleni mérkőzésünk elhalasztásához. 

Az ünnepi pillanatok ezzel számunkra véget is értek, hiszen az első két negyedben mindössze egyszer sikerült betalálni az ellenfél hálójába, hiába kaptunk ötméterest vagy éppen kettős fórt, így a nagyszünetben 4-1-es BVSC-vezetés állt a táblán.

A harmadik felvonás már jobbra sikeredett, majd a negyedik negyed elején egy Zerinváry-góllal 6-6-nál utol is értük az ellenfelet, de ez csak egy csalfa remény volt utólag, hiszen a végjátékot végül simán hozta Kemény Kristóf csapata.

Ráadásul válogatott centerünk, Mezei Tamás igencsak ijesztő szemsérülést szenvedett a meccs közben. (Frissítés: azóta Szlobodan Nikics vezetőedző a kórházból tájékoztatott minket, hogy válogatott centerünk jó híreket kapott és megússza komolyabb következmények nélkül az esetet).

A vereség és annak módja fájó, a tabellára tekintve azonban még nincs nagy baj, de innentől kezdve minden elvárható pontot meg kell szereznie csapatunknak, ha el akarja érni a minimális célként kitűzött négy közé jutást.


 


Hirdetések