B.V., 2021.12.18. | Jégkorong

Az elmúlt két hétvégét a tizennegyedik dunaújvárosi Santa Claus-kupán töltötték U10-es jégkorongozóink. Előbb a tizenharmadik, majd pedig legjobb magyar csapatként a második helyen végzett együttesünk.

Hiába közeledik az év vége, a jégkorongsportban nem unatkoznak a legkisebbek sem, U10-es korosztályunk ugyanis az elmúlt hétvégéken fontos tornákon szerepelt.

A dunaújvárosi, tizennegyedik alkalommal megrendezett Santa Claus-kupa első fordulóján, az AA besorolású tornán nehéz csoportba kerültek a mieink, így nem jutottak a középházba, így tizennyolc együttesből a tizenharmadik helyen zártak. Ettől függetlenül vezetőedzőnk, Jókai-Szilágyi Gábor elmondta, hogy remekül játszottak és nagyot küzdöttek a fiatalok.

A csapat összeállítása:
Kapusok: Szokonya Áron, Dober N. Attila
Játékosok: Pál Dániel, Rajta Gergő, Kalina Barna, Molnár Maxim, Csapó Levente, Domokos Áron, Bogáti Bence, Góbor Albin, Tamás Marci, Juhász Dominik

Egy héttel később az AAA-tornán, amelyen az utolsó éves U10-es játékosaink szerepeltek, tizenhárom csapatból másodikak lett a Vasas. Tíz mérkőzésből kilencet nyertek meg játékosaink, csupán a cseh HC Decintől kaptak ki a döntőben. Legjobb magyar csapatként végeztek, nem utolsósorban a klub eddigi legelőkelőbb helyezését érték el a viadal történetében.

A csapat összeállítása:
Kapusok: CserI Nadin, Gacsári Vince
Játékosok: Bernáth Botond, Cetin Yusuf, Haszonits Viktor, Kerék Péter, Pál Barna, Szabó Zalán, Szabó-Kovács Máté, Tamás Gergő, Tamás Helga

 


Hirdetések