Jenkei Dániel, 2021.12.13. | Vízilabda


Mindhárom korosztályban jobb volt az UVSE a mieinknél a hétvégén. A vezetőedzőkkel értékeltünk.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 11. forduló
UVSE-Vasas SC 13-10 

Gólszerzőink: Sipos B. (3), Hertzka D. (2), Hajdú B. (2), Szabó G., Herczeg G., Peőcz Á.


Bóbis Máté vezetőedző: - Talán furcsán hangzik, de a vereség ellenére maximálisam elégedett vagyok. Három negyeden át jól tartottuk magunkat, és sok mindent viszontláttam azokból a dolgokból, amiket kértem. Szóval ez egy teljesen más szájízű vereség volt, mint az előző kettő. Szeretném, ha a BVSC ellen hasonló produkciót nyújtanánk.


Országos Serdülő Bajnokság, 11. forduló
UVSE-Vasas SC 10-7 


Gólszerzőink: Kedves B. (3), Peőcz Á. (2), Szűcs L., Ragács B.

Homonnai Dániel, vezetőedző: - A meccs után mindannyian el voltunk keseredve, de azért nem történt semmilyen tragikus dolog. A második negyedet 5-1-re vesztettük el, ott ment el a mérkőzés. Akkor támadásban nagyon pontatlanok voltunk és a kulcsjátékosaimnak elment az önbizalma. A harmadik és negyedik negyedben a védekezésünk összeállt, de elöl, főleg a fórkihasználás terén sokkal több kellett volna, hogy utolérjük az UVSE-t. Meg fogjuk beszélni, hogy kinek miben kell javulnia, és szeretnénk a BVSC ellen győzelemmel zárni az évet.


Országos Gyermek Bajnokság, 11. forduló
UVSE-Vasas SC 18-8


Gólszerzőink: Nagy L. (3), Szilaj V. (2), Demény Á. (2), Bánhegyi Á.

Kovács Róbert, vezetőedző: - Nem erre készültünk, szerettünk volna kicsit közelebb lenni az UVSE-hez. Sajnos a rossz kezdéssel megpecsételtük a sorsunkat, végig rohannunk kellett az eredmény után, és nem tudtunk megújulni. Összességében azt mondhatom, hogy amíg a védekezésünket nem tudjuk fegyelmezettebbé tenni, és nem hisszük el, hogy ez a siker kulcsa, addig nem fogunk tudni érdemben előrelépni. 


Hirdetések