Jenkei Dániel, 2021.11.13. | Vízilabda

Szombaton kora délután a bajnoki címvédő Szolnokot fogadja a Komjádiban az A-Híd VasasPlaket.

- A hét elején kemény munkát végeztünk a csapattal, a meccs előtti néhány nap viszont már kicsit élvezetesebb volt. Egy dolgot kértem a játékosoktól, jöjjenek mosolyogva az uszodába, élvezzék, amit csinálnak, maga a meccs pedig tényleg legyen egy igazi ünnep mindannyiunk számára. Nem foglalkozunk azzal, hogy a Szolnok hogyan játszott hétközben, csak magunkra koncentrálunk, és várjuk mindannyian ezt a nagy rangadót - mondta el Szlobodan Nikics a szombaton 14.30-kor kezdődő, tévés találkozó előtt, és bizony ezekből a mondatokból sok minden kiderül szerb edzőnk filozófiájáról.

És ha már szerb edző, a Szolnokot Nikics olimpiai bajnok társa, Zsivko Gocsics vezeti csatába, így ebből a szempontból is lesz pikantériája a találkozónak.

A vendégek meglepően simán kiestek hétközben az Eurokupából az Ortigia ellen, miután itthon is kikaptak a szíciliaiktól, de ugye tudjuk, hogy a sebzett vad különösen veszélyes tud lenni.

No és persze mégiscsak a bajnoki és nemzetközi kupa címvédőről beszélünk, ahogy erre csapatkapitányunk is utalt...Nagy meccs lesz ez a szombati, amelyre várunk minden Vasas-függőt!
 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

 


Hirdetések