Jenkei Dániel, 2021.11.09. | Vízilabda

Soha rosszabb hevesi túrát: mindhárom korosztályos csapatunk győzött a hétvégén Egerben.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 6. forduló

Eger-Vasas SC 10-13

Gólszerzőink: Hajdú B. (3), Kedves B. (3), Sipos B. (2), Herczeg G. (2), Fazekas D., Peőcz Á., Orsós R.


Bóbis Máté, vezetőedző: - Örültem hogy a szokásosnál több gólt lőttünk, ez mutatja, hogy a támadójátékunk jól működött. A védekezéssel viszont nem voltam teljesen elégedett. Az Eger 8-6-ra is vezetett, onnan sikerült viszonylag magabiztosan megnyernünk a negyedik negyedben a meccset. A Szolnok ellen is szeretnénk három pontot begyűjteni, amihez maximális figyelemre és koncentrációra lesz majd szükség.


Országos Serdülő Bajnokság, 6. forduló

Eger-Vasas SC 6-12

Gólszerzőink: Tóth M. Z. (4), Peőcz Á. (3), Tasi D., Básity M., Bebők B., Fehér G., Orsós R.


Homonnai Dániel, vezetőedző: - Örülök, hogy mindhárom korosztály nyerni tudott, értékes pontokat szereztünk ezzel az összesítésben. A saját játékunkkal elégedett vagyok, most főleg a védekezést emelném ki, emellett mindkét kapusunk remekül védett, és a hat kapott gól abszolút vállalható. Támadásban azért voltak kimaradt helyzetek, de nem szeretnék egy 12-6-os győzelem után telhetetlennek tűnni.


Országos Gyermek Bajnokság, 6. forduló

Eger-Vasas SC 9-10

Gólszerzőink: Szabó D. (4), Csányi G. (2), Nagy L. (2), Szilaj V., Demény Á.


Kovács Róbert, vezetőedző: - Gratulálok a kollégáknak én is, nagy dolog Egerből három győzelemmel hazatérni. Mi a magunk részéről nagyon megdolgoztunk a sikerért, igazából már az előző két meccsen is jól játszottunk, csak akkor a végét nem bírtuk fizikálisan és mentálisan. Most fejben mindannyian nagyon erősek voltunk, és hiába vette át pár perccel a vége előtt az Eger a vezetést, sikerült innen is visszajönnünk, az utolsó másodpercekben pedig még egy kettős fórt is ki kellett védekeznünk a győzelemért. Gratulálok a fiúknak és az ellenfélnek is, mert nagyon jó kis meccs volt.


Hirdetések