Jenkei Dániel, 2021.10.15. | Vízilabda

Viharos hét után pénteken a Komjádiban, vasárnap idegenben csap össze az A-Híd VasasPlaket a Szeged csapatával. A tét a Magyar Kupa négyes döntője.

Nagy csalódást keltett az elmúlt hétvégén, hogy az A-Híd VasasPlaket két győzelme ellenére sem tudta kiharcolni a továbbjutást az Eurokupa második selejtezőköréből hazai medencében.

Kedden pedig menesztették Vad Lajost vezetőedzőt, így aztán finoman szólva is viharos napok után várhatjuk a Szeged elleni Magyar Kupa negyeddöntőt.

Mint ismeretes, csapatunk a Honvéd elleni magabiztos kettős győzelemmel jutott be a legjobb nyolc közé, ahol a fiatal és lelkes szegediek várnak ránk, akik a Hódmezővásárhelyt búcsúztatták korábban a kupából.

Az első mérkőzésre pénteken 20 órakor kerül sor a Komjádi-uszodában, vasárnap pedig 16.30-tól jön a visszavágó a Tiszavirág Sportuszodában.

A pénteki meccset itt közvetítjük élőben.

Jegyinformációk pedig itt.

 

 

Csapatunkat ezeken a mérkőzéseken Mátéfalvy Csaba irányítja megbízott vezetőedzőként, így vele és Bátori Bence csapatkapitánnyal beszélgettünk a párhacról és az aktuális történésekről.
 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések