Jenkei Dániel, 2021.10.06. | Vízilabda

Jó hétvégét zártak kiemelt utánpótláscsapataink a Hajdúságban.

Országos Ifjúsági Bajnokság

DVSE-Vasas SC 6-17

Gólszerzőink: Sipos B. (5), Hajdu B. (3), Herczeg G. (3), Kedves B. (2), Peőcz Á., Szilágyi E., Hertzka D., Szabó G.

Bóbis Máté, vezetőedző: - Összességében elégedett vagyok. Az elején volt pár fegyelmezetlenségünk, amiből könnyű gólokat kaptunk, utána viszont egyre magabiztosabbá váltunk és végül simán hoztuk a meccset. Tetszett az eredményes, lendületes támadójátékunk és fontos volt az is, hogy mindenki játéklehetőséget kapott. Azt pedig természetesen tudjuk, hogy az OSC ellen már nehezebb dolgunk lesz.


Országos Serdülő Bajnokság

DVSE-Vasas SC 8-13

Gólszerzőink: Peőcz Á. (4), Kedves B. (2), Bebők B. (2), Poór B., Szűcs L., Orsós R., Ragács B., Szemler B.

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Teljesítettük a kitűzött célt, elhoztuk a három pontot Debrecenből, de a jó játékkal adósok maradtunk. Remélem, hogy ezzel a következő mérkőzésekre spóroltunk. Azóta egyébként átbeszéltük, hogy miben kell javulni vasárnapig, az egyik ilyen tényező feltétlenül a helyzetkihasználás. Végül pedig szeretnék gratulálni a másik két korosztálynak is a győzelemhez.


Országos Gyermek Bajnokság

DVSE-Vasas SC 6-14

Gólszerzőink: Szabó D. (5) Nagy L. (3), Szilaj V. (2), R. Horváth P., Röricht T., Bánhegyi Á., Csányi G.

Kovács Róbert, vezetőedző: - Gratulálok a srácoknak, mert bár megint kicsit gyengébben kezdtünk, a meccs második felében viszont még engem is megleptek, olyan remek játékot nyújtottak.  Sikerült tehát rendezni a sorokat és még inkább a fejeket. A védekezésünket kiemelném, ahogy azt is, hogy sokan betaláltak a játékosaim közül. Jön az OSC, amely ott van a legjobbak között a bajnokságban, így vesztenivaló nélkül játszhatunk vasárnap.


Hirdetések