B.V., 2021.09.24. | Kézilabda

A női NB I harmadik fordulójában a Kisvárda Master Good SE együttesét fogadja csapatunk. A szombati találkozó előtt balszélsőnket, Szatmári Melindát kérdeztük.

Szombaton másfél hét után lép pályára ismét a bajnokságban eddig egy győzelemmel és egy vereséggel álló női kézilabdacsapatunk. Ahogyan az első fordulóban, úgy ezúttal is hazai pályán, szurkolóink előtt szerepelhetnek a lányok, 17 órától az eddig szintén kétpontos Kisvárda Master Good SE lesz az ellenfél a Sterbinszky-csarnokban.  

 

 

Az egyik utolsó edzésen balszélsőnket, Szatmári Melindát kértük, hogy ossza meg az összecsapással kapcsolatos gondolatait: „Ahogyan eddig is, a szakmai stáb remekül felkészített bennünket az ellenfélből, tudjuk, a Kisvárdának tapasztaltabb játékosai vannak, de mi azon leszünk, hogy hatvan percen keresztül megnehezítsük a dolgukat. Reméljük, az első mérkőzésünkhöz hasonlóan sok szurkoló kilátogat majd szombaton, és ismét kitűnő hangulatban játszhatunk.”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

A 2021/22-es szezonban a hazai mérkőzések csak védettségi igazolvánnyal látogathatók – ez alól a 18 év alatti, felügyelettel érkező nézőink képeznek kivételt.

Jegyárak: NB I felnőtt: 2 000 Ft, diák/nyugdíjas: 1 500 Ft, Vasas-függő: 1000 Ft, Vasas-függő diák/nyugdíjas: 700 Ft

A szombati meccsről élő közvetítéssel is készülünk, amely az alábbi linken lesz elérhető 17 órától.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések