B.V., 2021.09.19. | Kézilabda

Elkezdte a 2021/22-es bajnoki évadot klubunk ifjúsági és serdülő kézilabdacsapata is; a startról a két vezetőedzőt, Géber Zsoltot és Gálfalvi Áront kérdeztük.

Női ifjúsági I. osztály, Keleti csoport:
Vasas SC-PC Trade SZNKE 28-27
Kecskeméti NKSE-Vasas SC 30-26

Így értékelte az első két fordulót a csapat vezetőedzője, Géber Zsolt:

„A nyitó meccsen a Szeged ellen nagyon izgultak a lányok, hosszú idő után voltak újra nézők, ezért a gyerekek saját maguknak és a szülőknek is nagyon bizonyítani akartak. Ez rá is nyomta a bélyegét az első félidőre, az ellenfél négy góllal vezetett. A folytatásra viszont feljavult a védekezés, a kapusteljesítmény és még az időn túli szabaddobás gól dacára is nyertünk. A második fordulóban Kecskeméten sajnos nyerhető meccsen vesztettünk két pontot, nehézséget jelentett, hogy a héten több játékos is betegséggel küzdött, többen hiányoztak. Két perccel a vége előtt így is csak egy gól volt közte, ám a kapkodás és a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát.”


Leány serdülő I. osztály, Keleti csoport:
Vasas SC-PC Trade SZNKE 29-29
Szeghalmi NKC-Vasas SC 28-26

A serdülők teljesítményéről Gálfalvi Áron vezetőedző nyilatkozott: „Elkezdtük a bajnokságokat a serdülő l. és lll., valamint ifjusági lll. osztàlyban.  Az első osztályban két jó iramú mérkőzést játszottunk, mindkettő szoros volt, a Szegeddel döntetlenre végeztünk, míg a Szeghalom ellen kétgólos vereség lett a vége. A hétvégén a harmadosztályban is elkezdtük a küzdelmeket, mindkét meccsen nagyaranyú siker született. Készülünk tovább, és várjuk a következő megméretéseket!”


Hirdetések