B.V., 2021.01.27. | Jégkorong

A hajrában hosszabbításra mentette a meccset, végül szétlövéssel kapott ki az Opten Vasas HC együttese az SC Csíkszereda vendégeként a jégkorong Erste Ligában.

Jégkorong Erste Liga

SC Csíkszereda-Opten Vasas HC 4-3 - szétlövés után (1-0, 1-1, 1-2, 0-0, 1-0)
Gólszerzőink: M. Veshutkin 2, Páterka B.


A szombati, roppant fontos dunaújvárosi győzelem után szerdán immár a Csíkszereda vendégeként, a négymeccses erdélyi túra első állomásán lépett pályára az Opten Vasas HC együttese a jégkorong Erste Ligában.

A kezdés a hazaiaknak sikerült jobban, Tousignant révén már a hatodik percben megszerezték a vezetést, ami a nyitó játékrész egyetlen érdemi eseménye volt (1-0). Az első szünet után nem sokkal ismét a csíkszeredaiak örülhettek, akkor Becze talált be, ám fél perc sem telt és orosz csatárunk, Maxim Veshutkin szépített (2-1).

 

 

A harmadik harmadban Wishart gólja után ismét távolinak tűnt a pontszerzés, de Páterka Bence gólt érő villanása újraélesztette a reményeket. A hajrában pedig érkezett újra Veshutkin is a hosszabbításba lőtte csapatunkat (3-3). Az ötperces ráadás gól nélkül pergett le, aztán a szétlövést a hazaiak bírták jobban, és 4-3-ra győztek.

A szerda este megszerzett egy pont viszont a végelszámoláskor még sokat érhet. Sok pihenőre nem lesz idő, folytatódik az idegenbeli meccssorozat, csütörtökön 17:30-től ismét az SC Csíkszereda otthonában szerepelnek Ladányi Balázs tanítványai.  


Hirdetések