Jenkei Dániel, 2020.10.19. | Vízilabda

Magabiztosan nyert a kiemelt utánpótlás bajnokságok aktuális fordulójában ifi és serdülőcsapatunk is, a gyermek korosztály meccsét a szentesiek kérésére elhalasztották.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 6. forduló

Szentes-Vasas SC 9-14 (3-3, 2-5, 2-5, 2-1)

Gólszerzőink: Magyar Bence (4), Dávid Zoltán (3), Sipos Botond (2), Fótos Tamás (2), Herczeg Gergő, Mókus Bálint, Peőcz Ádám

Plézer János, vezetőedző: - Hetedik éve vagyok vasasos edző és Szentesen azért rendre megszenvedünk. Most sem volt könnyű, az elején kicsit lazán kezdtünk, de utána a BVSC-meccshez hasonlóan megmutattuk, hogy tudunk küzdeni, ez pedig meghozta az eredményét. Örülök annak is, hogy sokaknak lehetőséget tudtam adni ezen a meccsen.


Országos Serdülő Bajnokság, 6. forduló

Szentes-Vasas SC 10-13 (3-0, 2-5, 1-4, 4-4)

Gólszerzőink: Herczeg Gergő (3), Peőcz Ádám (3), Szűcs Lajos Levente (2), Árvai Erik (2), Tóth Martin (2), Tasi Dominik

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Betegség miatt hiányoztam az előző héten az edzésekről és a meccsen sem lehettem a fiúkkal. Komolyan kellett venni a Szentest, hiszen több meghatározó játékosuk van, a nyári kupán pedig a négy közé jutottak. Nem kezdtünk jól, de aztán megráztuk magunkat és végül kijött a két csapat közti különbség. Gratulálok ezúton is a srácoknak, hogy ilyen profin lehozták a meccset és Kuna Péter kollégámnak is köszönöm, hogy végig remekül tartotta a frontot.


Hirdetések