Jenkei Dániel, 2020.10.12. | Vízilabda

Utánpótlás rangadók voltak vasárnap a BVSC ellen a Komjádiban: az ifik nagy izgalmak után büntetőkkel nyertek, a serdülők hatalmas szívvel játszva harcolták ki a sikert, a gyerekcsapat pedig ezúttal simábban alulmaradt.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 5. forduló

Vasas SC-BVSC Zugló 16-15, ötméteresek után (2-3, 3-1, 1-2, 3-3, 7-6)

Gólszerzőink: Magyar Bence (4), Sipos Balázs (4), Szeibert Barnabás (3), Dávid Zoltán (3), Fótos Tamás, Práczky Balázs


Plézer János, vezetőedző: - Mondhatom, hogy a saját önbecsülésünk volt a tét, és ennek érdekében én is sok mindenen változtattam, azt pedig jó volt látni, ahogy a srácok az elmúlt hetekhez képest teljesen más mentalitással játszottak. Úgy érzem, már a rendes játékidőben is rászolgáltunk a sikerre, de örülök, hogy az ötméteresekkel azért kivívtuk a győzelmet. Hetet be kellett lőni zsinórban, a döntő lövést pedig a cserekapusunk védte, szóval mindenki hozzátette a magáét. Egyébként azt sem tartom véletlennek, hogy most meg tudtuk nyerni a büntetőpárbajt, Debrecenben pedig elveszítettük. Vasárnap megmutattuk, hogy mi inkább ezekhez a csapatokhoz, az élmezőnyhöz szeretnénk tartozni, ennek jegyében folytatjuk tovább a munkát.


Országos Serdülő Bajnokság, 5. forduló

Vasas SC-BVSC Zugló 10-9 (3-3, 2-2, 3-2, 2-2)

Gólszerzőink: Herczeg Gergő (5), Szűcs Lajos Levente (2), Ragács Benedek, Árvai Erik, Kedves Benedek


Homonnai Dániel, vezetőedző:Egész múlt héten kicsit dekoncentráltnak éreztem a fiúkat, de végül bejött, amit mondani szoktak, és a rossz fő próbát egy jó előadás követte. A lefújás pillanatában egyébként nem voltam még teljesen elégedett, mert nem játszottunk jól, de mostanra már nagyon örülök a győzelemnek. Fontos volt, hogy két elveszített rangadó után egyet megnyerjünk. Hatalmas szíve van ezeknek a srácoknak, óriási akarattal mentek előre, és szerintem emiatt tudtuk elsősorban megtartani az előnyt, hiszen ahogy említettem, a játékunk nem volt az igazi. Annyi már most látszik, hogy minden ellenfél meg fog izzadni ellenünk a bajnokság során.


Országos Gyermek Bajnokság, 5. forduló

Vasas SC-BVSC Zugló 5-15 (0-4, 2-5, 1-3, 2-3)

Gólszerzőink: Tóth Martin (3), Aggod Péter (2)


Kovács Róbert, vezetőedző: - Csalódottak vagyunk, jobb eredményt szerettünk volna elérni, de ez egy olyan meccs volt, amelyen a BVSC a játék minden elemében fölénk tudott nőni. Gratulálok nekik a megérdemelt győzelemhez! Nem is szeretném túlragozni, nekünk most semmi nem sikerült, de ahogy korábban is mondtam, ez a hullámzás benne van a korosztály életében. Most következnek az olyan meccsek, amelyeket meg kell nyernünk, erre készülünk tovább becsületes munkával.


Hirdetések