Jenkei Dániel, 2020.09.25. | Vízilabda

Az A-Híd VasasPlaket szombaton a Ferencvárossal elődöntőzik a Margitszigeten, vasárnap pedig a Szolnok vagy a BVSC csapata vár ránk, már az érmekért.

Augusztusban egyszer már nagyon beleéltük magunkat a Magyar Kupa végjátékába, akkor azonban az utolsó pillanatban lefújták a négyes döntőt az FTC koronavírusos játékosai miatt.

Nos, most hétvégén újra nekifutnak a csapatok a margitszigeti Hajósban, igaz a helyzet továbbra sem túl rózsás vírusfronton…

Olyannyira, hogy a végjáték egyik résztvevője, az OSC nem is tud csapatot kiállítani, így a helyüket a BVSC veszi át beugróként.

A mieink szombaton a Ferencvárossal elődöntőznek, vasárnap pedig a bronzmeccs vagy a döntő vár ránk.
 


Fontos és pozitív fejlemény, hogy jelen állás szerint teljes csapattal vágunk neki a négyes döntőnek, legalábbis, ami a játékosokat illeti. Vad Lajos vezetőedző azonban továbbra sem lesz ott a parton, egészségügyi problémái miatt az orvosok pihenést javasoltak neki. Ahogy már a KSI elleni meccsen is hozzátettük: a dolog nem a koronavírussal van összefüggésben.

Másodedzőnk, Bóbis Máté így igazi mélyvízbe kerül, és azt ígérte, mindent megtesz a csapat a Fradi ellen a döntőbe jutásért.

Ugyanezt mondta el Szatmári Kristóf és Szava Randjelvics is a VasasTV-ben, a nyilatkozatok mellett pedig egy hangulatvideót is megnézhetünk a csütörtöki edzésről, amely egyébként kifogástalan hangulatban telt.

Végezetül nagyon fontos, hogy szurkolók is jöhetnek a Hajós Alfréd Uszodába, és nagy szükség is lesz a piros-kék drukkerekre a bravúrokhoz!

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések