Jenkei Dániel, 2020.09.17. | Vízilabda

Múlt szombaton váratlan vereséget szenvedett az A-Híd VasasPlaket az UVSE-től, de máris eljött a javítás ideje.

Pofon, gyomros, ciki…

Ilyen megfogalmazásokkal illették a vasasos szereplők az UVSE elleni meccset, amelyet a mieink nagy meglepetésre 9-7-re elvesztettek múlt szombaton a Komjádiban.

A héten aztán megpróbálta rendezni a sorokat Vad Lajos együttese, és joggal bízhatunk benne, hogy pénteken 19.30-tól a KSI ellen már egészen más arcát mutatja az A-Híd VasasPlaket.

Ez a hazai találkozónk is zártkapus, de ismét élő streammel jelentkezünk a Komjádiból!

A sajtó munkatársai pedig a sajto@vasassc.hu címen regisztrálhatnak a találkozóra.


Vad Lajos vezetőedzőt arról kérdeztük, hogyan telt a hét, és mennyire sikerült feldolgozni az UVSE elleni meccset:

- Egy gyomros volt mindannyiunk számára, de ezzel számolni kell, eddig minden csapatomnál éltem át hasonlót. Meglátjuk majd, hogy jókor jött-e ez a pofon. Nyáron viszonylag hamar összeálltunk a Magyar Kupában, elindultunk egy felfelé ívelő pályán, el is értük a célkitűzésünket, utána lehetett volna nyugodtan játszani. Azt viszont azért ne felejtsük el, hogy ez a csapat még formálódik, egyébként sem vagyunk minden poszton komplettek, és ha még ebből is kiválnak hosszú hetekre kulcsjátékosok, akkor finoman szólva sem ideális a helyzet. A héten a játékosok is beszélgettek egymással, illetve én is velük, nagyon remélem, hogy sikerült magunk mögött hagyni a szombati vereséget, és most már előre megyünk csak. Természetesen a KSI-t sem becsüljük le, bele fogunk állni, és győzni akarunk, mint mindig.


Sélley-Rauscher Domonkos pedig a VasasTV-ben mondta el a magabiztos győzelem receptjét.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések