Jenkei Dániel, 2020.09.11. | Vízilabda

A koronavírus-járvány miatt megtizedelt OB I-ben az A-Híd VasasPlaket harmadik meccsét is lejátssza szombaton. Ezúttal vendégek leszünk a Komjádiban, az UVSE ellen.

A Szeged elleni izgalmak után volt egy kis ideje rendezni a sorokat Vad Lajosnak és a szakmai stábnak, igaz a helyzet nem vált sokkal könnyebbé, hiszen a most szombaton 13 órától sorra kerülő UVSE elleni meccsen továbbra is hiányozni fog csapatunkból Bedő Krisztián, Szava Randjelovics és Korbács Gábor.

Az ellenfél ráadásul az az UVSE lesz, amely nem nagyon szokott megriadni a kihívásoktól, így egyáltalán nem számíthatunk sima találkozóra. Vincze Balázs csapata sűrű napokon van túl, hiszen szerdán 11-8-ra verték a Tatabányát. A liláknak ez volt az első OB I-es találkozója a szezonban.

A Komjádi-uszodára vonatkozó szabályok miatt a szombati találkozó is zártkapus, de az UVSE részéről várható élő közvetítés.

Hangolódásként pedig jöjjön Simon Henrik nyilatkozata, akit azért a Szeged elleni győztes gólról is megkérdeztünk, emellett pedig megmutatjuk fotókon is a csütörtök délelőtti edzést.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések