Jenkei Dániel, 2020.09.07. | Vízilabda

Jól sikerült a bajnoki rajt utánpótlás vízilabdázóinknak: az ifi és a gyermekcsapat is magabiztosan verte az Egert a Komjádiban.

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság:

Vasas SC-ZF Eger 13-5 (3-2, 5-0, 4-2, 1-1)

Gólszerzőink: Magyar B. (3), Szeibert B. (2), Hlogyik Sz. (2), Sipos B. (2), Dávid Z. (2), Mókus B., Herczeg G.


Plézer János, vezetőedző: - Az elején kicsit kapkodtunk, nem is tudtunk az első negyedben komoly előnyre szert tenni, a középső két játékrész viszont nagyon meggyőző volt, jó volt nézni a fiúkat, ahogy egymásért küzdöttek. A végén aztán a biztos előny tudatában kicsit előtérbe kerültek az egyéni megoldások, de remélem, ilyen a továbbiakban nem lesz. Az öt kapott gól mindenesetre összességében pozitív, főleg úgy, hogy hármat ötméteresből kaptunk. A Ferencváros elleni meccs már igazi komoly erőfelmérő lesz számunkra.


Fiú Gyermek Országos Bajnokság:

Vasas SC-ZF Eger 12-8 (4-1, 2-1, 2-4, 4-2)


Kovács Róbert, vezetőedző: - Úgy alakult a meccs, ahogy terveztük. A harmadik negyedet leszámítva teljesen elégedett vagyok a mutatott játékkal. A védekezésünk főleg az elején volt kiváló, elsősorban ezzel alapoztuk meg a győzelmünket. Tetszett, hogy végig koncentrált volt a csapat, de mindannyian tudjuk, hogy vasárnap még nehezebb feladat vár ránk a Fradi ellen. Ennek jegyében dolgozunk tovább.


Hirdetések