Jenkei Dániel, 2020.09.04. | Vízilabda

Az A-Híd VasasPlaket szombaton 18 órától a Szegedet fogadja a Komjádiban az OB I-ben, sajnos nézők nélkül.

Vízilabdacsapatunk első hazai bajnoki meccse kapcsán a legfontosabb, és egyáltalán nem pozitív fejlemény az, hogy a Nemzeti Sportközpontok főigazgatójának friss tájékoztatása szerint az általuk üzemeltetett Császár-Komjádi Uszodában tartandó vízlabda-mérkőzéseken nincs lehetőség nézők fogadására, tekintettel a koronavírus-megbetegedések számának rohamos növekedésére.

Mindez azt jelenti, hogy határozatlan ideig zárt kapuk mögött kell megrendeznünk az A-Híd VasasPlaket hazai bajnoki mérkőzéseit, kezdve a szombaton 18 órától esedékes Szeged elleni találkozótól. 

A kialakult helyzetben az érdeklődő médiamunkatársaktól is minden esetben előzetes regisztrációt kérünk a hazai vasasos bajnoki meccsekre, amelyet a sajto@vasassc.hu címen lehet megtenni.

Közben pedig dolgozunk azon, hogy az ősz folyamán élő stream-közvetítéssel tudjunk majd jelentkezni a hazai mérkőzéseinkről, a tervek szerint a szombati összecsapás is követhető lesz ilyen formában a Vasas SC facebook-oldalán.

Végül kicsit a "szakmáról", Vad Lajos szombaton is a Tatabánya ellen magabiztos győzelmet arató "csonka csapatra" számíthat a Szeged ellen. Mindezek ellenére győznünk kell, ahogy ezt Bátori Bence is megerősítette a VasasTV-ben.

A Szeged gárdájával egyébként augusztus 2-án találkoztunk a Magyar Kupa második körében, és akkor magabiztos, 19-7-es sikert arattunk idegenben.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések