2009.05.19. | Aerobik-Fitnesz
Hétvégén a Folyondár utcában a magyar bajnoki címek sorsáról döntöttek az ország legjobb aerobikosai, akik között a mieink is remekül szerepeltek.

A Folyondár Sportcentrumban létrehozott - Magyarországon egyedülálló - aerobikos edzőközpontban, nemcsak az érmekért, hanem az Európa-bajnokságra történő kijutásért is folyt a versengés.

A Vasas sportolói kitettek magukért, hiszen minden induló egységünk részt vehet a novemberben megrendezendő kontinensviadalon. A kvalifikáción túl aranyérmes lett a férfiak egyéni versenyében Roik Zsolt. Párosban sajnos nem gyarapíthatta érmei számát, mert partnere megbetegedett. Ezüstérmet szerzett az Andrejszki Zsófia,Táskai Anita, Olajos Zsanett, Kolozsvári Anna, Kangyal Réka (OWDSE), Cserdi Zsófia (OWDSE) összeállítású női csapat. 

Utánpótlásban férfi egyéniben Táskai Ferencnek bronzérem jutott, míg a Martinek Patrícia, Hably ALexandra és Lendvai Réka (BDSE) trióban és a csoportoknál is - Fehér Barbarával és két debreceni lánnyal kiegészülve - a második helyen végzett. A női egyéniben Táskai Anita az értékes 6. helyen zárt. 


Hirdetések