Jenkei Dániel, 2020.07.31. | Vízilabda

Az A-Híd VasasPlaket ezen a hétvégén a Szeged, a Kaposvár és a Miskolc csapataival néz farkasszemet a Magyar Kupa újabb csoportkörében. Cél a hibátlan mérleg megtartása. Csoma Kristóffal, Bedő Krisztiánnal és Vasas-gólválogatással hangolódunk.

Tatabányai csoportgyőzelme után a „zöld” kvartettbe kapott besorolást Vad Lajos csapat, amely így Szegeden folytatja a Magyar Kupa-szereplését, szombaton egy, vasárnap két mérkőzéssel.
 


Továbbra is nehéz az átalakult játékoskeretek miatt esélyeket latolgatni, de az előző hétvége alapján reálisnak tűnik, hogy az A-Híd VasasPlaket ezt a csoportot is megnyerje a Szeged, a Kaposvár és a Tatabánya ellenében.

A sérüléséből gólerősen visszatérő centerünkkel, Bedő Krisztiánnal, valamint a tatabányai csoportkörben lehetőséget kapó, és azzal remekül élő kapusunkkal, Csoma Kristóffal latolgattuk az esélyeket, és egy kicsit még visszatekintettünk az előző hétvégére is.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Itt pedig egy összeállítás a legszebb tatabányai kupagóljainkból, köszönet a felvételekért Buza Balázs videóelemzőnknek.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések