B.V., 2020.07.24. | Kézilabda

A felkészülés nyolcadik napján lejátszotta első felkészülési meccsét női kézilabdacsapatunk: a Rácalmáson rendezett 3x25 perces találkozón az NB I-es dunaújvárosiak nyertek, de mindenképpen hasznos felmérőn vannak túl a lányok.

Rendhagyó módon három játékrészből állt az NB I/B-re készülő együttesünk első felkészülési meccse, amelyen a már három hete edzésben lévő, élvonalbeli DKKA-val találkoztunk. A találkozón minden játékosunk ugyanannyi játéklehetőséget kapott, egyelőre nem az eredmény, hanem a terhelés volt az elsődleges.

Vezetőedzőnk, Penszki Gergely így értékelte a találkozót:
- Mindössze másfél hete edzünk, külön nem készültünk erre a meccsre, nem gyakoroltunk külön variációkat sem támadásban, sem védekezésben. Március óta ez volt az első mérkőzésünk, a felkészülés ezen szakaszában egyértelműen a mérkőzésterhelésen volt a hangsúly.
 


Dunaújvárosi KKA - Vasas SC 41-29 (28-21), (13-10) (3x25 perc)

Vasas SC: Ferenczi Annamária, Kántor Kamilla, Kastl Anna (kapusok), Imrei Réka, Ivanics Dóra 5(1), Nagy Zsuzsanna 4, Speth Evelin, Szilovics Fanni 5, Ács Bianka 2, Soltész Bernadett, Bréda Luca 2(1), Pénzes Laura 6(2), Cifra Anita 1, Kovács Noémi, Tóth Melinda 2, Szatmári Melinda 2, Hadnagy Fanni. Vezetőedző: Penszki Gergely

Hétméteresek: 7/4 ill. 6/4

Kiállítások: 6 perc ill. 10 perc

Hirdetések