2009.04.11. | Aerobik-Fitnesz
A Folyondár utcai sporcsarnokban bonyolították le a Magyar Kupa első fordulóját, amelyen - hazai pályán versenyezve - szakosztályunk sportolói kitettek magukért.

Legjobb versenyzőink mind porondra léptek, és a tét is nagyobb volt a szokásosnál hiszen hiszen ez a viadal már válogatónak számított a novemberi kontinens viadalra.

Roik Zsolt - tőle megszokottan - magas színvonalú produkciót nyújtott és két aranyérmet is szerzett, mindkét számban hatalmas sikert aratva. Megnyerte az egyéni versenyt és a BDSE versenyzőjével Lendvay Dórával a párosokok között is verhetetlenek voltak. 
A felnőtt női csoportban a Vasas versenyzői Kolozsvári Anna,Olajos Zsanett, Andrejszki Zsófia és Táskai Anita  két OWDSE-s versenyzővel kiegészülve az ezüstérmet szerezte meg. Az eredmény értékét növeli, hogy ketten lázasan versenyeztek, így még értékesebb az elért eredmény,  jó úton haladnak az Eb indulási jog megszerzése felé.
A felnőtteknél ezenkívül női egyéniben még egy 5. helyet is magunkénak tudhatunk Táskai Anita révén. 

Utánpótlásban trióban és a csoportoknál is a dobogó 2. fokára álhattak a vasasos lányok.A trióban remek gyakorlatott mutatott be Hably Alexandra, Martinek Patrícia és Lendvay Réka (BDSE)   és csak egy hajszálon múlt az elsőség. 

A szombati sportaerobik napon magas színvonalú versenyt láthatott a teltházas közönség,a versenyzők és az odalátogatók is jól érezték magukat! 
A "sztár" versenyzők ellenére  a nap egyik fénypontja az eredményhirdetés előtti bemutató volt, ahol a Vasas SC aerobik szakosztályának legkisebbjei mutatták be tudásukat. A negyven óvodás és kisiskolás gyermek, lehengerelte a közönséget, akik ezt vastapssal is jutalmazták. 

A Vasas mérlege két arany-  és három ezüstérem.


Eredmények:

Felnőttek: 
Női egyéni:

5. Táskai Anita 

Férfi egyéni: 
1.  Roik Zsolt 

Páros:
1.  Roik Zsolt - Lendvay Dóra (BDSE) 

Csoport: 
2. hely Andrejszki Zsófi - Táskai Anita - Olajos Zsanett - Kolzsvári Anna -Kangyar Réka (OWDSE) - Cserdi Zsófia (OWDSE) 

Utánpótlás:
15-17 évesek trió: 

2. Martinek Patrícia-Hably Alexandra- Lendvai Réka (BDSE) 

Csoport:
2.  Martinek Patricia - Hably Alexandra - Fehér Barbara - Lendvay Réka (BDSE) - Kokas Mariann - Dankó Noémi (Tótágas ASE)


Hirdetések