Jenkei Dániel, 2020.06.16. | Vízilabda

Meglátogattuk a Martfűn edzőtáborozó A-Híd VasasPlaketet, ahol kicsit a kulisszák mögé is belestünk a csapat tagjainak segítségével. Fotókkal és videókkal jövünk!

Martfűről manapság tízből kilenc embernek a martfűi rém borzongató története jut eszébe, köszönhetően az 1950-es évekbeli sorozatgyilkos történetét feldolgozó nagysikerű mozifilmnek.

Pedig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei kisvárosnak uszodával ellátott termálfürdője is van, az A-Híd VasasPlaket vezetőedzője, Vad Lajos pedig esküszik erre a helyszínre, így a jelenlegi csapatát is elhozta egy négynapos villámösszetartásra Martfűre.
 


Az edzőtábor hétfőn vette kezdetét, immár a Mitrovics-Randjelovics duóval kiegészülve, Drasko Brguljan azonban még mindig nem tudott, jobban mondva nem mert Montenegróból Magyarországra utazni, hiszen jelen állás szerint kéthetes hatósági karantén várna rá, így aztán a további lazításig a montenegrói nemzeti csapattal készül.

A martfűi komplexum fő előnye, hogy minden egy helyen van: a játékosok a szobájukból néhány lépést megtéve az uszodában vagy a konditeremben találják magukat.

Ennek köszönhetően már reggel 7.30-kor úszóedzéssel indul a program, amelyet egy kis melegvizes áztatás követ, ezután pedig közösen reggelizik a csapat. A délelőtt további része szabad, ezeket az órákat pedig igen változatosan töltik a csapattagok: playstation, sakk, vagy éppen egyetemi vizsgákra való tanulás is lehet a menü. De ennek kapcsán inkább átadnánk a szót Takács Bálintnak és Sélley Rauscher Domonkosnak, akik igen részletes betekintést adtak a szabadidő eltöltésének módjaiba.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Az ebédet majd uzsonnát követően minden délután videózik a csapat. Ahogy Vad Lajos elmondta, elkezdték összerakni a taktikát, ami hosszas folyamat lesz.

Délután 5 körül aztán újra felpörög az élet, Fridvalszki Marcell kondiedzést vezényel a csapatnak, majd este 7-kor ismét medencébe szállnak a fiúk, ahol már a labda is előkerül. Jó hír, hogy a szakmai stáb elmondása szerint az elmúlt hetekben erőnléti szempontból utolérte magát a társaság a nagy leállás után, így lassan elkezdődhetnek a „finomabb munkálatok”.

Kedden a reggelit követően a VasasTV kamerája előtt debütált két új szerb klasszisunk, Braniszlav Mitrovics és Szava Randjelovics. Kapusunk tényleg kiválóan beszél magyarul, így aztán a tolmács szerepét is betöltötte. Szóba került a piros szín, a Crvena Zvezda, a félelemetes Komjádi, Filip Filipovics, és persze a célok...


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Bátori Bence pedig rögtön a reggeli vizes edzés után beszélt a benyomásairól.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések