Jenkei Dániel, 2020.06.05. | Klub

Sorozatunkban elsőként a Vasas Folyondár Sportcentrumba látogattunk el, ahol megnéztük, hogyan néz ki a koronavírus-járvány utáni újraindulás a röplabda és aerobik utánpótlásunknál. Fotókkal és videókkal jövünk!

Limitált létszám, külön bejárat a sportolóknak, szülők a létesítményen kívül, szigorú regisztráció, lázmérés, kézfertőtlenítés. Így néznek ki mostanság a csoportos utánpótlás edzések a Vasasban, de jó hír, hogy fokozatosan enyhülnek a szabályok, így hamar visszatérhet mindenki a régi kerékvágásba.

A Vasas Folyondár Sportcentrumban az utánpótlás röplabdázók már a teljes nagy csarnokot megtöltik délutánonként, ők már csapatszintű munkát végeznek, függetlenül attól, hogy csak ősszel lesznek újra mérkőzések.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Az aerobik szakosztálynál pedig igen változatos délutánba csöppentünk az új edzőcsarnokban, hiszen miközben Kolozsvári Anna a legkisebb kezdőkkel foglalkozott, addig Benedek Berta a táncteremben online edzést tartott az otthon maradóknak, végül pedig a vasasos édesanyákból alakult csoport is befutott edzeni, akik már több versenyen is sikeresen képviselték a piros-kék színeket.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

 


Hirdetések