2009.02.15. | Labdarúgás
Február 14-én hajnali három órakor szállt le U-16-os és U-15-ös csapatunkkal a larnacai repülőtérre a MALÉV gépe. A 12 fokos meleg a hazai fagyos idő után erős hangulat javító tényező volt.

Négy óra után nem sokkal már ágyban is voltunk, de a reggeli nyolc órás ébresztő nem esett nagyon jól. Pedig a tengertől kb. tíz méterre kellett volna kipattanni az ágyból.
A bőséges reggeli után délelőtt edzettünk egyet a rengeteg füves pálya egyikén. Rajtunk kívül nagyon sok csapat van a szigeten hasonló céllal, mint fiaink, mégis mindenkinek van helye. 
Átmozgató jellege volt a tréningnek, hiszen az utazás, és a kialvatlanság miatt fel kellett rázni a csapatokat. Jó volt látni a fiúkon az elszántságot, igaz, a vége felé már előjött a fáradtság. 
Az ebéd laktató volt, és a délutáni foglalkozások előtt kötelező csendes pihenő volt a program. A délutáni edzések már pörgősre sikerültek. Bírták a fiúk a gyűrődést, egyedül Lepkó Norbi panaszkodott rosszul létre, be is lázasodott, ami estére lecsillapodott. 
A vacsora után elméleti előadáson vettek részt a fiúk, ahol a területvédekezés alapjait ismerhették meg Gabala Feri bácsi segítségével, és egy videó megtekintésével.
Az ágyba bújást játékos, edző, vezető egyaránt nagyon várta már.

Vasárnap Isa Gabiékra egy edzőmeccs vár, míg Endrész Paliék edzenek egyet, hogy utána közösen Nicosiába buszozzon a két csapat az Omonia Nicosia bajnoki mérkőzésének megtekintésére. 

PT

 


Hirdetések