2009.02.03. | Labdarúgás
A Vasas felnőtt labdarúgó csapata az iráni edzőtáborozás után továbbfolytatja itthon felkészülését a tavaszi szezonra. Mészöly Géza elmondása szerint jól haladnak, és rendkívül hasznosnak értékeli az elmúlt hetekben elvégzett munkát. Mindemellett a Vasast sem kerüli el a téli átigazolási időszak.

 Többek közt két játékosunkat is megkeresték külföldi csapatok, amelynek következtében Németh Norbert egy orosz élvonalbeli együtteshez, míg Ognjen Paripovics Kínába, egy első osztályú csapathoz utazik próbajátékra a napokban.
Természetesen a Vasasnál is folynak tárgyalások több külföldi élvonalbeli játékos szerződtetésével kapcsolatosan. Ezen játékosok a jövő héten csatlakozhatnak az első csapat edzéseihez.

A fentieken túl tájékoztatjuk továbbá szurkolóinkat, hogy a Vasas Futball Kft. 90%-os tulajdonrészére vonatkozó szerződéstervezetet a Vasas Sport Club elküldte az olasz félnek. A szerződés aláírásáról szóló döntés a már korábban kitűzött határidőig, február 15-ig megszülethet.

Markovits László a közleményhez hozzáfűzte: „Idáig sem teltek unalmasan a hétköznapjaink, de most aztán igazán izzik a levegő, amióta operatívan részt veszünk a labdarúgással kapcsolatos döntésekben. Vancsa Miklós ügyvezetővel és munkatársaimmal minden energiánkkal azon dolgozunk, hogy sikeres szezont zárjunk, hiszen ahogy korábban is mondtuk, a dobogós helyezés mindenképpen az egyik fő célunk. Két meghatározó játékosunk esetleges eladása egyáltalán nem befolyásolja a kitűzött céljainkat, hiszen hasonló szintű játékosok érkezhetnek a csapathoz. A játékosokért tett külföldi ajánlatok mind sportszakmailag mind pénzügyileg mindkét fél számára visszautasíthatatlannak tűnnek.

Február 15-ig, a játékoskeret véglegesítéséig folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat az átigazolásokkal, valamint az olasz féllel való tárgyalásokkal kapcsolatban.


Hirdetések