2008.11.17. | Aerobik-Fitnesz
Folyondár utcai központunkban került sor az idei Magyar Kupa versenysorozat  döntőjére. Élversenyzőink a porondon teljesítettek sikeresen, a szervezés területén pedig Dóczi Dorottya szakosztály igazgató munkája  keltett osztatlan elismerést.

Az ország minden szegletéből érkező közel 600 résztvevő, valamint  a nézőközönség nagy száma azt jelezte, hogy az aerobik népszerűsége töretlenül növekszik. A rendezvény helyszínén tapasztalta meg ezt, dr. Lehoczky Dániel, klubunk gazdasági igazgatója is.

A szakosztály büszkesége, a nemrégiben még Tajvanon versenyző Roik Zsolt - megismételve tavalyi sikerét - 21.450 pontot elérve, magabiztosan nyerte a férfi egyéni viadalt. Ezzel a győzelmével kiérdemelte, hogy a következő időszakban ő képviselheti a magyar színeket a különféle nemzetközi megmérettetéseken.

A fiatalok szereplése a 15-17 éves korosztályban azt jelezte, hogy az utánpótlás nevelés terén sincs okunk a szégyenkezésre. Táskai Ferenc a fiú egyéni versenyben nyert ezüstérmet, a lány csapatban, pedig a Hably Alexandra, Martinek Patrícia, Lendvay Réka trió végzett a harmadik helyen.


Hirdetések