Jenkei Dániel, 2020.01.28. | Kézilabda

Gólerős átlövőnk a 2021/2022-es szezon végéig kötelezte el magát a Vasas mellett.

Tovább épül a jövő csapata női kézilabdában, Cifra Anita után egy újabb kulcsember, Szilovics Fanni is a közös munka folyatása mellett döntött, és további két évre aláírt a Vasashoz.

A győri nevelésű átlövő nyáron szerződött hozzánk, és egyik vezére volt csapatunknak az NB I/B Nyugati-csoportjában. Az őszi 11 bajnoki mérkőzésén összesen 43-szor vette be az ellenfelek kapuját.

A 19 éves, korosztályos Európa-bajnok játékos így nyilatkozott honlapunknak a szerződéshosszabbítás után:

- Nagyon jólesett a további kétéves bizalom a klubvezetés részéről, gyakorlatilag egyből rábólintottam a szerződéshosszabbításra, mert minden lehetőség adott a Vasasnál a további fejlődésemhez. Jó edzők irányításával, remek közösségben dolgozhatok nap mint nap. Nyáron a válogatott miatt kicsit később csatlakoztam a csapathoz, de szerencsére könnyen sikerült beilleszkednem, a lányok hamar befogadtak, és gyorsan játékba lendültem. Szeretnék tavasszal még kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtani, és vezére lenni a csapatnak. Mondanom sem kell, hogy hosszabb távon az a fő célom, hogy a Vasas színeiben játszhassak az NB I-ben. Nem könnyű feladat, sokan pályáznak a feljutásra, de természetesen szeretném, ha nekünk sikerülne a szezon végén.


Hirdetések