2008.11.11. | Labdarúgás
A Serie A 13. helyén tanyázó AC Siena ügyvezető tulajdonosa és a klub két gazdasági szakembere ma délután a Fáy utcában tárgyalt, esetleges jövőbeli angyalföldi szerepvállalásukról.

Klubunkat ezúttal is Markovits László ügyvezető elnök, dr.Lehoczky Dániel gazdasági igazgató, és Vancsa Miklós a labdarúgó szakosztályt működtető gazdasági társaság ügyvezetője képviselte, akik a  következőkről tájékoztatták honlapunkat.
- Nagyon szimpatikus benyomást tettek ránk olasz tárgyalópartnereink. Kérdéseik lényegretörőek voltak, és egyértelműen azt mutatták, hogy komolyan gondolják a Vasas életében történő szerepvállalást, a terület és a csapat iránt egyaránt érdeklődtek. 
Elmondták, hogy odahaza két klubot működtetnek, az első osztályú AC Siena mellett egy „C” ligás csapatot is fenntartanak, és azt is nagyságrendekkel több pénzből, mint amekkora egy magyar élcsapat éves költségvetése. Odahaza szinte semmi esélyük sincs arra, hogy nemzetközi kupában induló együttest építsenek, ezért látnak  perspektívát egy magyarországi labdarúgócsapat megvásárlásában.
A mai megbeszélés nem volt több szándéknyilatkozatnál, következtetéseket majd az újabb tárgyalási fordulók után vonhatunk le, de közben természetesen más érdeklődőket is meghallgatunk.
Mindenesetre bíztató, hogy van kivel tárgyalni, és komoly partnereket érdekel a Vasas.
Az első két befeketőjelölttel történő megismerkedés után mindenképpen elmondhatjuk  szurkolóinknak, hogy most ígéretesebbnek látjuk a jövőt, mint mondjuk a bajnokság kezdetén.


Hirdetések