2008.11.08. | Labdarúgás
Zajlik az élet a csapat körül. A napokban hallhattunk az amerikai befektetőcsoport angyalföldi látogatásáról, a tárgyalások megkezdéséről. Az íróasztal helyett azonban szombaton a zöld gyepre irányul a figyelem, csapatunk Kaposvárra látogat.

Múlt héten tízéves átok tört meg a Fáy utcában, a Vasas 4-1-re legyőzte a Fehérvár csapatát. A sikerrel némiképp elszakadtunk a tabellán utánunk helyet foglaló csapatoktól, és továbbra is tapadunk az Újpest-Debrecen duóra.

Csütörtökön pedig ugyanúgy zajlott az edzés, mint bármely másik napon az Illovszky Stadionban. Legalábbis első ránézésre. Merthogy a nézőtéren már figyelték a foglalkozást amerikai úriemberek, az egykori győri játékos, Vermes Péter társaságában.
A héten az angyalföldi vezetőség már többször tárgyalt a Kansas City Wizard küldöttségével, azonban korai lenne bármit is mondani a klub jövőjével kapcsolatban. Ami biztosnak tűnik: szombaton a csoport megtekinti csapatunk Kaposvár elleni mérkőzését.

A Somogy megyei csapat elleni összecsapás azonban nem ígérkezik sétagaloppnak a fiúk számára. A hazai csapat meglehetősen hullámzó produkciót nyújt, azonban úgy néz ki, hogy egy jó formában lévő Kaposvár lesz az ellenfelünk szombat este. A zöld-fehérek az elmúlt két fordulóban nyolc gólt lőttek, hat pontot szereztek, többek között Kecskemétről is elhozták a három pontot, ami az idei szezonban mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény.

Persze a jó forma csapatunkra is igaz, legutóbbi három mérkőzésüket megnyerték Németh Norbiék, vagyis van okunk bizakodni a szombati mérkőzést illetően.

Mészöly Géza elmondta, hogy kulcskérdés lehet a mérkőzésen, hogy melyik csapat tudja majd ráerőltetni a játékát az ellenfélre. Az öltözőben a figyelő amerikai szemek egyelőre nem jelentenek témát, azonban jelenlétük nyilván ott motoszkál a játékosok fejében. A csapatban nincs eltiltott, és Németh Gábor kivételével mindenkire számíthat Mészöly Géza. Igaz, Lázok János még vélhetően nem tudna 90 percet vállalni a szombati összecsapáson.

A Kaposvár elleni várható kezdőcsapat:
Borszéki-Balog Zs., Paripovic, Unierzyski, Tóth A.- B. Tóth, Dobric, Pavicevic, Laczkó-Németh N., Divic

Babják Bence

 


Hirdetések