Jenkei Dániel, 2020.01.10. | Kézilabda

Az élvonalba való visszajutás jegyében további egy évvel meghosszabbította vasasos szerződését kézilabdacsapatunk erőssége, Cifra Anita.

Cifra Anita a napokban újabb egy évre, a 2020/2021-es szezon végéig elkötelezte magát a Vasas női kézilabdacsapata mellett.

Korábbi KEK-győztes beállónk 2019 nyarán igazolt klubunkba, a mögöttünk hagyott őszi szezonban pedig rutinjával nagy erőssége volt Penszki Gergely csapatának.

A Vasas SC női kézilabdacsapata jelenleg negyedik helyen áll az NB I/B Nyugati-csoportjában, mindössze két ponttal lemaradva az éllovas Budaörstől, így a feljutás továbbra is reális cél. A klubvezetés is erre készül, ennek érdekében történt meg a mostani szerződéshosszabbítás is.
 

Cifra Anita a következőket mondta el honlapunknak:

- Nagyon örültem, amikor megkeresett a vezetőség, jólesett, hogy még egy további évre számítanak rám. A Vasasnál jelenleg minden feltétel adott a színvonalas munkához, ezért nem sokat gondolkoztam a válaszon. A cél egyértelmű, szeretnénk feljutni a szezon végén, de azt látni kell, hogy nagyon kiegyensúlyozott a mezőny. Én személy szerint bizakodó vagyok, sokkal összeszokottabban tudtunk nekivágni a téli felkészülésnek, ez pedig sokat számíthat majd a sorsdöntő meccseken.


Hirdetések