Jenkei Dániel, 2019.12.19. | Klub

A Magyar Röplabda Szövetség kiosztotta a sportág szereplőinek 2019-es elismeréseit.

A Vasas Óbuda-Alba Blaj Bajnokok Ligája mérkőzés előtt a Magyar Röplabdáért Emlékplakettet vehette át Jámbor János, a Vasas Óbuda felnőtt csapatának többségi tulajdonosa, akinek meghatározó szerepe van abban, hogy 15 év után újra szerepelhet magyar csapat a BL-főtáblán.

Markovits László, a Vasas SC elnöke, aki egyben a Magyar Röplabda Szövetség elnökségi tagja is, a következőt fűzte hozzá az elismerésekhez: - Elfogultság nélkül tudtam Jámbor János kitüntetését javasolni az elnökség számára, amelyet egyhangúlag támogatott is a testület. Tudom, hogy ő nem szereti a reflektorfényt, de úgy gondolom, hogy amit a Vasas Óbudáért, és ez által a magyar röplabdáért tesz, azt honorálni kell. Örülök neki, hogy az anyaegyesület és az ő szerepvállalása, ez a gyümölcsöző partnerség újra komoly sikerekhez segít minket.

A mérkőzés keretein belül elnöki különdíjat vehetett át a Vasas Óbuda csapata és Kotsis Attiláné Gabi néni, klubunk szakmai tanácsadója, de az Universade negyedik helyezett magyar női válogatottat is díjazták, soraiban Bleicher Rékával, Gyimes Zsófiával és Villám Lillával.


Hirdetések