Jenkei Dániel, 2019.12.04. | Labdarúgás

Drámai, hosszabbításos meccsen estünk ki a Magyar Kupából Óbudán.

Magyar Kupa, 8. forduló

III. Kerületi TVE – Vasas FC 2-1 (Balázs 15., Borvető 116., ill. Torghelle 22. - 11- esből)

Vasas: Rados - Szilágyi, Viczián, Tóth B. - Szivacski, Szatmári (Hinora 77.), Kovács M., Kleisz (Köböl, 97.), Hajdú – Torghelle (Birtalan 98.), Szedlár (Balajti 106.)


Maradjunk annyiban, hogy jobb érzéssel ostoroztuk volna a körülményeket egy kínkeserves továbbjutás után, hiszen így hogy csapatunk búcsúzott a Magyar Kupából a harmadosztályú III. Kerület ellen, minden csak magyarázkodásnak tűnik...

Pedig az tény, hogy a fagyott és behavazott óbudai pálya teljes mértékben alkalmatlan volt a labdarúgásra, amiről legkevésbé a rendező klub tehetett, amelynek lelkes önkéntesei szerda hajnali öttől próbáltak csodát tenni, de erre nem sok esélyük volt, hiszen még délben, a találkozó kezdetekor is masszív mínuszok uralkodtak a Kalap utcában.

Cudar idő ide vagy oda, a nagymúltú sporttelepen teltház volt a hazai lelátón, a magyar labdarúgás sok prominens alakja is feltűnt, és a vendégszektorba is szép számmal érkeztek drukkereink.

Ők azt látták, hogy csapatunk rögtön a meccs elején hátrányba kerül, de Torghelle tizenegyese révén hamar egalizál.

Mindezt úgy, hogy a találkozó egyik részében sem volt esély folyamatos játékra, a második félidőben azonban mégis mi álltunk közelebb a góllövéshez, elsősorban Torghelle kapufája révén.

Gólt azonban nem sikerült szereznünk, így jöhetett a hosszabbítás, amelyre egy kiállítás miatt 10 játékossal indultak neki a hazaiak, akik korábban az edzőjüket, Kemenes Szabolcsot is elvesztették már.

Joggal bízhattunk benne, hogy ilyen körülmények között valahogy beszenvedjük a labdát az ellenfél kapujába, de ehelyett a 116. percben, amikor már a büntetőkre készültünk lélekben, Szivacski komoly hibája után a vendégek találtak be egyetlen helyzetükből, ezzel eldöntve a továbbjutás kérdését...


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

 


Hirdetések