Jenkei Dániel, 2019.11.23. | Röplabda

Nem hozott szerencsét az új Fáy utcai csarnok a Vasas Óbudának: a Kaposvár megérdemelten vitte el tőlünk valamennyi pontot.

EXTRALIGA, ALAPSZAKASZ, 7. FORDULÓ
Vasas Óbuda – 1. MCM-Diamant Kaposvár 0-3 (-23, -20, -20)


Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok, 300 néző.

Vezette: Adler, Szabó P.

Vasas: Török 11, Gyimes, Ana Tiemi 2, Kostelanská 7, Kalicanin 5, Kjelstrup 6. Csere: Mihály, Juhár (liberók), Villám L., Bleicher R. 1, Abdulazimova 8, Ambrosio, Dékány 2. Vezetőedző: Jakub Głuszak

Kaposvár: Sipic 8, Matic 10, Klisura 18, Djuric 9, Tálas 3, Szűcs K. 6. Csere: Szpin (liberó), Horváth A., Hegyi, Kalmár. Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic


Szokatlan, de annál kedvesebb helyszínen fogadta a Vasas Óbuda a Kaposvár csapatát szombat délután.

Az új Fáy utcai Sterbinszky-csarnok a kézilabdázóinknak eddig szerencsét hozott a bajnokikon, ebben bíztak röplabdázóink is, akik kedden parádés teljesítményt nyújtottak az olaszországi BL-meccsükön.

Persze éppen ez a kettős terhelés tűnt az egyik legnehezebb dolognak, no meg az, hogy a vendég Kaposvár a nyáron olyan igazolásokat hajtott végre, amellyel abszolút bajnokesélyessé vált. 

Erre az Extraliga eddigi meccsein, és bánatunkra a main is rászolgáltak Sasa Nedjelkovics lányai, akik viszonylag könnyen nyertek 3:0-ra a Fáy utcában.

A mieink legjobb pillanatai az első szett hajrájában adódtak, amikor nagy hátrányt dolgoztunk le, de ez sem volt elég a játszmához. Emellett a harmadik játékrész is csak az utolsó labdameneteknél nyílt szét, de összességében nem igazán mondható, hogy nem érdemelte meg a vendégcsapat a győzelmet.

Ez most nem a mi napunk volt, de megállás nincs, hiszen jövő kedden már Érden fogadják a mieink a BL-ben a francia Nantes csapatát.


Hirdetések