Jenkei Dániel, 2019.09.03. | Vízilabda

Szerda este rögtön az egyik nagyágyú érkezik a Komjádi-uszodába.

Ismét bajnoki meccsen láthatjuk a VasasPlaketet szerdán este fél nyolctól a Komjádi-uszodában. Bóbis Máté csapatának volt lehetősége felvenni a ritmust, hiszen vasárnap és hétfőn a Magyar Kupa-selejtezőjében szerepeltek Kaposváron.

A mieink egyaránt döntetlenre végeztek a Szeged, a Honvéd és a Kaposvár ellen, így aztán nem jutottak tovább selejtezőből, de kissé fanyar humorral mondhatnánk azt is, innentől csak a bajnokságra kell koncentrálniuk.

A koncentrációra már szerdán is nagy szükség lesz, hiszen Vad Lajos csapata, az igencsak jó pólósokból álló, BL-ben induló OSC-t fogadjuk az OB I nyitányán.

Az újbudai székhelyű ellenfelünknél olyan korábbi Vasas-játékosok játszanak most, mint Burián Gergő, Tóth Márton, Hárai Balázs, Drasko Brguljan vagy éppen Manhercz Krisztián.

A mi részünkről Halek Márton mondott néhány szót a bajnoki premier kapcsán:

- Elég kemény nyáron vagyunk túl, ez volt az első közös alapozásunk Bóbis Mátéval, de szerintem fizikálisan és taktikailag is fel tudtunk készülni a szezonra, és meggyőződésem az is, hogy erősödött a nyáron a csapat. Az OSC bajnokesélyes csapat, de nem feltett kézzel megyünk oda, ha megfelelően beleállunk a meccsbe, akkor bármi kisülhet belőle.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


E.ON Férfi OB I. 1. forduló

VasasPlaket - A-HÍD OSC Újbuda - szepember 4., (szerda) 19.30, Komjádi-uszoda


Hirdetések