Jenkei Dániel, 2019.08.28. | Labdarúgás

A Kazincbarcika csapatát sem tudták legyőzni labdarúgóink az Illovszky-stadionban.

NB II, 6. FORDULÓ

Vasas – Kazincbarcikai SC 1-1 (0-0)
Illovszky Rudolf Stadion, 1500 néző.

Vezette: Horváth Tibor (Szalai B., Horváth R.)

Vasas: Rados – Terbe (Daróczi, 65.), Viczián, Tóth B., Lakatos Cs. (Király B., 62.) – Kovács M. (Rétyi R., 86.), Szatmári L., Hinora – Birtalan B., Balajti, Hajdú Á.
Vezetőedző: Szanyó Károly

Kazincbarcika: Horváth L. – Heil, Fótyik, Farkas A., Toma – Virág Á., Oltean, Lakatos M. (Gréninger T., 87.), Mikló – Berki I. (Kercsó, 68.), Lukács R. (Oldal, 71.).
Vezetőedző: Gálhidi György

Gólszerző: Daróczi 77., ill Fótyik 53.


Kellemesnek aligha mondható, harmincfokos hőség fogadta a Vasas és a Kazincbarcika csapatát az új Illovszky-stadionban szerda este.

Ennek okán ivószünet is tarkította az első félidőt, sok más viszont nem, igencsak eseménytelenül pörögtek a percek.

A mieinknél volt általában a labda, de hiányzott a sebesség az igazi gólhelyzetek kialakításához, így aztán Gálhidi György csapata különösebb stressz hiányában tartotta a gólnélküli állást.

A második félidő elején aztán rögtön jött egy történés, de ezt kihagytuk volna, hiszen a vendégek jutottak tizenegyeshez a semmiből, amit Fótyik magabiztosan be is lőtt Radosnak.

A kapott gól után egyre veszélyesebbé váltunk, de az igazi lendületet a 19 éves Daróczi Zoltán beállítása hozta, aki bátor megmozdulásokkal indított, a 78. percben pedig úgy tekert a vendégek kapujába szabadrúgásból, hogy azt mindenki csak nézte.

A játék képe a hátralévő időszakban nem változott, kapujához szegeztük az ellenfelet, volt több tizenegyesgyanús szituáció, de a bíró sípja minden esetben néma maradt, így be kellett érnünk egy újabb 1-1-es döntetlennel hazai pályán.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések