Jenkei Dániel, 2019.08.28. | Kézilabda

Szeretnénk elérni a Vasas női kézilabdatörténetének valamennyi élő bajnokát és kupagyőztesét.

2019. szeptember 21-én, a szezon első bajnoki mérkőzésének keretében (Vasas-NEKA) adjuk át a Vasas felújított kézilabdacsarnokát a Fáy utcában.

Erre a fontos napra szeretnénk összehozni kézilabdamúltunk valamennyi szereplőjét, mindenkit, akinek része volt a Vasas tizenöt bajnoki címében és tizenkét kupagyőzelmében.

Markovits László elnök úr nevében szeretettel meghívjuk magyar bajnok és kupagyőztes Vasas-kézilabdacsapataink valamennyi játékosát, edzőjét, stábtagját és vezetőjét egy közös ebédre a Vasas-NEKA meccs előtt, amelyre az Illovszky-stadion Baróti Lajos VIP-termében kerül majd sor.

Azért választottuk a nyilvános meghívás formáját, mert minden segítség ellenére még mindig akadnak olyanok, akiknek az elérhetőségével nem rendelkezik a klub. Ezért is kérünk mindenkit, hogy ossza meg és terjessze ezt a kezdeményezésünket, hogy minden érintetthez eljusson a meghívás.

A meghívás és a részvétel visszaigazolását szeptember 6-ig várjuk az érintettektől a zs.horvath@vasassc.hu címen, vagy a 06-1-329 4074-es telefonszámon.

Találkozzunk minél többen szeptember 21-én! Hajrá, Vasas Kézilabda!

A Vasas Sport Club nevében: Markovits László elnök

 


Hirdetések