Dobos Sándor, 2019.08.23. | Tenisz

A Vasas SC tenisz szakosztályának korábbi munkatársát, Életműdíjasunkat barátok, pályatársak, korábbi versenyzők és tisztelők köszöntötték.

Gyakran könnyelműen osztogatjuk az „emblematikus” jelzőt a sport világában is, de abban nem tévedünk, hogy ez a jelző dr. Prihradny Tamásra mindenképpen illik, már ami a Vasas SC tenisz szakosztályában betöltött szerepét illeti.

Mi sem jelzi jobban sok évtizedes munkájának és jelenlétének súlyát, mint az, hogy a 90. születésnapjára szervezett köszöntésre megtelt a Pasaréti Sportcentrum étterme. Barátok, pályatársak, a szakosztály korábbi versenyzői jöttek el üdvözölni a pasaréti teniszélet „mindenesét”, akadt, aki Ausztráliából, Melbourne-ből repült Budapestre, miatta.

Öt évvel ezelőtt, 85. születésnapja alkalmából is napokkal a jeles dátum (szeptember 4.) előtt gyűltek össze tisztelői, most is. Ajánljuk az öt éve készített interjúnkat az ünnepelttel, aki ma egyetlen dolgot sajnál: már nem tud a pályán lenni, teniszezni a kisebb-nagyobb sérülések miatt már nem tud – pedig még a legutóbbi években is hódolt az életét végigkísérő szenvedélyének.

Az alábbi videóösszeállításban az ünnepelt mellett megszólal Szabó Éva, Nagy Viktor és Taróczy Balázs.

Még sok ilyen baráti összejövetelt kívánunk!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések