Jenkei Dániel, 2019.08.19. | Klub

Az anyaegyesület kezdeményezésére a 2019/2020-as szezonban valamennyi vasasos csapatsportág hazai mérkőzéseit ingyenesen látogathatják klubunk kitüntetettjei, szerződéses sportolói, szakemberei, munkatársai és tagdíjfizető csoportjai.

A Vasas SC az új Illovszky-stadion és a kézilabdacsarnok átadásával a 2019/2020-as szezonban szeretne szervezett keretek között új lendületet és kedvet adni ahhoz, hogy a különböző sportágak szereplői látogassák egymás mérkőzéseit.

- Édesapám sokszor emlegette nekem, hogy az ő idejükben micsoda klubélet zajlott a Vasasban! Összejártak a különböző sportágak képviselői, sőt biztatták egymást a meccseken. Mindenki tisztában van azzal, hogy mára nagyot változott a világ, de ezzel a gesztussal szeretnénk újra megpróbálni visszacsempészni valamit a régi időkből, még jobban összekovácsolva a Vasas közösségét – mondta Markovits László, a Vasas SC elnöke.

Ennek jegyében a klubvezetés 1+1 díjmentes napi belépőt ajánlott fel a csapatsportágak hazai mérkőzéseire valamennyi Vasas-kitüntetettnek, Vasas-munkavállalónak és minden 16 év fölötti szerződéses élsportolónak.

Arra is lehetőség nyílik, hogy szakosztályi szervezésben, összetartást erősítő programként tagdíjfizető sportolókból álló csoportok is díjmentesen tekintsenek meg egy-egy mérkőzést. Kiskorúak esetében a csoportot kísérő szülők számára is tiszteletjegyet ad a Vasas SC.

Valamennyi lehetőség igénybevétele a szabad kapacitásokhoz és előzetes bejelentkezéshez kötött.

Markovits László örömmel tapasztalja: teljes összefogás alakult ki a klubon belül, hiszen az önálló gazdasági társaságként működő felnőtt csapatok vezetői is első szóra csatlakoztak a kezdeményezéshez, így a kézilabda és vízilabda mellett a labdarúgásra, a röplabdára, a jégkorongra, valamint a férfi és női kosárlabdára is ki tudták terjeszteni a lehetőséget.

A klubvezetés abban bízik, hogy ez által is erősödik a Vasas-sportágak közötti kapcsolat, és nő a nézőszám a csapatok hazai mérkőzésein.

EZEK LESZNEK A KÖVETKEZŐ MECCSEK
Lássuk, mely mérkőzéseken lehet elsőként élni a lehetőséggel a következő hetekben:
Labdarúgóink legközelebb augusztus 28-án, 19 órától a Kazincbarcikát fogadják az új Illovszky-stadionban, szeptember 18-án pedig az MTK ellen játsszunk hazai pályán.
Vízilabdázóink szeptember 4-én kezdenek a Komjádiban, az OSC gárdája ellen.
Jégkorongban szeptember 18-án Vasas-Fradi derbit láthatnak az érdeklődők 18.40-től, a Vasas Jégcentrumban.
Kézilabdázóink a NEKA ellen játsszák első hazai meccsüket szeptember 21-én, 15 órától. Ez lesz az új Fáy utcai csarnok avatója.
A többi csapatsportágban még nem ismert a pontos sorsolás, de a www.vasassc.hu/esemenyek linken az egész szezon során követhető a vasasos program.
Várunk mindenkit szeretettel a lelátón, terjesszétek a hírt Vasas családon belül, hogy minden érintett részt tudjon venni a kezdeményezésben!

Hirdetések