, 2015.10.03. | Labdarúgás

Továbbra sem megy hazai környezetben labdarúgócsapatunknak, amely 2-1-re kikapott a helyzeteit jobban kihasználó Pakstól. 

OTP Bank Liga, 11. forduló

Vasas-Paks 1-2 (0-2)

Illovszky-stadion, játékvezető: Bognár Tamás

Vasas: Nagy (Hermány 18.) - Osváth, Grúz, Pajovics, Hangya - Czvitkovics (Vida, 73.), Vukaszovics - Berecz - Pavlov, Ubiparip, Lázok (Remili, 55.)

Paks: Molnár - Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Szabó J. - Papp - Koltai T (Fröhlich, 83. ) - Kecskés (Kesztyűs, 33.), Bertus, Bartha - Balázs (Hahn, 64.)

G.: Remili (61.), ill. Koltai (24.), Bartha (41.)
Sárga lap: Osváth (67.), Pavlov (81.), Grúz (94.), ill. Rodenbücher (42.), Papp (92.)

A futball örök igazsága szerint a kihagyott helyzetek megbosszulják önmagukat. Ez nem volt másként szombat este sem az Illovszky-stadionban: hiába kezdte jól a mérkőzést Szanyó Károly együttese, amely az első húsz percben akár többgólos előnyre is szert tehetett volna, az ígéretes támadásokat nem sikerült eredményesen befejezni, míg a paksiak két kontratámadást is értékesítettek. A bajokat az is tetézte, hogy bő negyedóra után kapusunk, Nagy Gergely és Pajovic olyan szerencsétlenül ütköztek, hogy hálóőrünket hordágyon kellett levinni a pályáról, majd a mentők egyből kórházba szállították. Később kiderült, hogy szerencsére nem olyan súlyos az eset, mint amilyennek első látásra tűnt.

A fordulás után a vendégek a kontrákra rendezkedtek be, míg a mieink folyamatosan próbáltak támadásokat vezetni a gólszerzés érdekében. Az 56. percben Lázok helyére Remili érkezett, akinek csak hatpercnyi játékra volt szüksége ahhoz, hogy betaláljon. Ezután még bőven maradt idő az egyenlítésre, vagy az esetleges fordításra, de játékosaink hiába próbálkoztak becsülettel, a Paks elvitte mindhártom pontot...

Fotó: Doba István


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések