Jenkei András, 2015.04.26. | Kézilabda

Ha nem is könnyedén, de Tápai Szabina és Nagy Izabella vezérletével itthon tartották a két bajnoki pontot a Vasas kézilabdázói.

Vasas – Eszterházy KFSC  30-26 (16-16)
Fáy utca, 200 néző.

Vezette: Kovács T., Mándli

Vasas: Tzintzis - Rózsa V. 4, Nagy I. 8, Kucsera-Tápai 10, Barczi 1, Lyngby 2, Tóth B. 2, Csere: Németh N., Katona L. 2, Sütő S. 1, Fekete D. (kapus).
Vezetőedző: Varga Márta

A bajnokság élmezőnyébe tartozó egriek ellen magabiztosan kezdtünk, a félidő közepén hatgólos előnyig is eljutottunk, ám onnan a szünetig – köszönhetően a némileg széteső védekezésünknek, és sorozatban lőtt kapufáinknak – kiegyenlítettek a vendégek. A folytatásban is keményen tartotta magát az ellenfél, mi viszont jól hajráztunk, az utolsó nyolc perc 5:1-es etapja döntött.

Varga Márta vezetőedző:
- Nem életük játékát nyújtották a lányok, de ennek ellenére egyetlen pillanatig sem éreztem veszélyben a győzelmünket. Sokszor könnyen szereztük a góljainkat, emiatt csökkent a figyelem, és hátul is elkezdtünk könnyelmüsködni. Tápai Szabina akárcsak a múlt héten, ezúttal is kimagaslót produkált, és Nagy Izabella is hatékonyan, jól játszott. Rózsa Verának az első félidőben voltak szép indításgóljai. A második játékrészben a széleken, és kapusposzton is frissítettem a csapatot, de így is  csak a végjátékkal voltam teljesen elégedett. Küzdünk tovább az ezüstért az utolsó három, idegenbeli bajnokin.
 


Hirdetések