2012.10.01. | Vízilabda
A kiírásnak megfelelően ma került sor Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágójára a Kőér utcában, bár az első találkozó hatgólos különbsége után, nem maradt nyitott kérdés TEVA-Vasas – Honvéd párharcban.

Groupama-Honvéd – TEVA-Vasas 8–7 (0–2, 2–2, 3–3, 3–0)
Kőér utca, 200 néző

Vezette: Vogel, Székely

Honvéd: Gergely - Tóth B., Mátyás 1, dr. Hangody Gy. 1, dr. Kiss G. 2, Kovács P. 2, dr. Steinmetz B., csere: dr. Hangody P., Boros, Jávor, Jakab 1, Csapó B., Marnitz 1.
Vezetőedző: Vad Lajos

TEVA-Vasas: Nagy V. - Brguljan 1, Katonás, Vámos, Oeler 1, Takács B. 1, dr. Steinmetz Á. 1, csere: Hárai, Csapó M. 1, Fazekas 1, Angyal 1, Hőna.
Vezetőedző: Földi László

Emberelőny: 7/3 ill.: 7/1
Büntető/gól: 1/0 ill.: 1/0

A mérsékelt érdeklődés mellett megrendezett találkozón, a vendéglátók cseppet sem könnyű helyzetét a fehér lepedővel letakart reklámtáblák is jól mutatták. Szemmel láthatóan egyik csapat tagjaiban sem tengett túl a harci láz, még az eredményjelző tábla kezelője sem tartotta fontosnak, hogy a publikum nyomon követhesse a mérkőzés állásának alakulását.

Ennek ellenére természetesen számon tartottuk, hogy akárcsak tegnap, ezúttal is elhúztunk 3:0-ra, igaz ehhez most több mint tíz percre volt szükségünk. Kisebb izgalmakat olyan érdekességek jelentettek, mint amikor a harmadik negyed végén „testvérharc” – Steinmetz Barnabás és Ádám birkózása – után kerültünk emberelőnybe.

Az utolsó felvonásig tartottuk az előnyünket, pólósaink pedig elosztották egymás között a gólokat. A hajrája aztán lankadt a figyelem, a Honvéd fordított, de ez a lényeget, a továbbjutást nem befolyásolta.






                                                                                                    fotó: Doba István

 


Hirdetések