Nagy Dániel, 2022.12.02. | Kézilabda

Szombaton újabb bajnoki vár a csapatunkra: a lányok a Kozármisleny elleni hazai győzelem után utaznak idegenbe, hogy összecsapjanak a Gárdony együttesével az NB I/B 11. fordulójában.

NB I/B, 11. forduló

Gárdony-Pázmánd NKK–Vasas SC
december 03., 18:00
Gárdony, Ált. Isk. Sportcsarnok


Jó formában várja a kézilabdacsapatunk a női NB I/B 11. fordulóját: az első osztályú Érd elleni, döntetlennel (és a továbbjutásunkkal) végződő kupameccsel együtt immár három mérkőzés óta vagyunk veretlenek, a sorozatot pedig a Gárdony-Pázmánd együttese ellen hosszabbíthatják meg a lányok. Jelenleg 15 ponttal a negyedik helyen állunk a tabellán, mindössze eggyel több vesztett ponttal, mint az éllovas Eszterházy SC. Hétvégi ellenfelünk az utolsó előtti pozícióból várja az összecsapást.
 


 

A találkozó előtt balszélsőnket, Oláh Kyrát kérdeztük.

„Jó úton járunk a csapattal, amiről természetesen nem szeretnénk letérni. Kisebb sérülések és betegségek hátráltatják a felkészülésünket, de bízom benne, hogy a lehető legkevesebb hiányzónk lesz a hétvégén. A bajnokság állásából nem érdemes kiindulni a meccs előtt, hiszen tapasztaltuk, hogy a tabellán lentebb álló csapatok is tudnak meglepetéseket okozni. Minimális hibaszámra és jó védekezésre törekszünk majd, és persze a támadásainkat is minél hatékonyabban akarjuk majd befejezni; ha ezeket betartjuk, nem lehet gond.”


Hirdetések