Nagy Dániel, 2022.11.25. | Kézilabda

Csapatunkra a hétközi kupatovábbjutás után újabb meccs vár: szombaton a Kozármisleny együttesét fogadjuk a csarnokunkban.

NB I/B, 10. forduló

Vasas SC–Kozármisleny Kézilabda Akadémia
november 26., 17:00
Budapest, Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok


Izgalmas kupameccset vívtunk a hét közepén az NB I-es Érd csapata ellen, időntúli hetessel vívtuk ki a döntetlent, azzal együtt pedig a továbbjutást. Túl sok pihenőidő azonban nem jutott a lányoknak, hiszen szombat délután újabb találkozó vár rájuk: az NB I/B 10. fordulójában a Kozármisleny együttesét látjuk vendégül. A Baranya megyeiek a tabella második helyéről várják az összecsapást, a miénkkel azonos mennyiségű vesztett ponttal. A két csapat októberben már találkozott egymással, akkor a Magyar Kupa második körében 34–27-es győzelmet ünnepelhettünk.
 


 

A találkozó előtt jobbszélsőnk, Imrei Réka foglalta össze a gondolatait.

„Nagyon hajtós mérkőzésre számítok. Jó formában van az ellenfelünk, ám úgy gondolom, az utóbbi időben mi is »flowba« kerültünk: a legutóbbi bajnokink és Magyar Kupa-meccsünk úgy alakult, ahogyan szerettük volna; remélem, a szombati összecsapásra is átmentjük a formát – mondja Imrei. – Mindkét csapatnak remek szurkolótábora van, mi is számítunk majd a sajátunkra. Gyertek minél többen!” 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések