Nagy Dániel, 2022.11.18. | Kézilabda

Csapatunk a múlt heti, Komáromi VSE elleni vereség után marad a fővárosban, és a Pénzügyőr SE otthonában javítana az NB I/B 9. fordulójának szombati mérkőzésén. Figyelem: a kezdés délelőtt 11 óra!

NB I/B, 9. forduló

Pénzügyőr SE–Vasas SC
november 19., 11:00
Budapest, Pénzügyőr Sportcsarnok


Nem úgy sikerült a legutóbbi NB I/B-s forduló, ahogyan szerettük volna, kézilabdacsapatunk ugyanis két góllal kikapott hazai pályán a Komáromi VSE együttesétől. A következő, 9. fordulóban a lányok maradnak Budapesten, a Pénzügyőr SE-hez látogatnak szombaton. Ellenfelünk jelenleg a tizedik a tabellán, ám az utolsó négy összecsapásukat egyaránt megnyerték, így kijelenthető: jó formában várják a megszokottól korábban, 11 órakor kezdődő meccset.
 


 

A találkozó előtt a nyáron érkező balszélsőnk, Lengyel Eszter foglalta össze a gondolatait.

„Legfőképp a saját játunkra kell koncentrálni, csapatként kell megnyernünk a mérkőzést – mondja Lengyel. – Természetesen javítani akarunk a múlt heti meccs után. Amin változtatni kell, hogy védekezésben többet kommunikáljunk és segítsük egymást, támadásban pedig jobban ki kell használni a helyzeteinket – ez a Komárom ellen nem sikerült. Örülök, mert sikeresen beilleszkedtem a Vasasba, nagyon jól érzem magam itt; remélem, ez a játékomon is egyre inkább meglátszik.”


Hirdetések