Jenkei Dániel, 2022.11.09. | Vízilabda

17-6-ra nyert az A-Híd VasasPlaket a Magyar Kupa-nyolcaddöntő első meccsén.

Magyar Kupa, nyolcaddöntő, I. mérkőzés
KSI SE-A-Híd VasasPlaket 6-17 (1-1, 1-6, 2-4, 2-6)

Gólszerzőink: Zerinváry L. (3), Gábor L. (3), Bátori B. (2), Erdélyi B. (2), Bedő K. (2), Nagajev I., (2), Sedlmayer T., Sélley-Rauscher D., Brguljan D.


Délelőtt még edzett egy viszonylag keményet az A-Híd VasasPlaket, hogy aztán este lejátsszuk az első Magyar Kupa-mérkőzésünket a szezonban.

A KSI elleni "idegenbeli" meccs első negyedében talán ez a fáradtság látszott a mieinken, hiszen mindössze egyszer jött össze a gólszerzés, Nagajev révén, így nyolc perc után 1-1 állt a táblán.

Azért ezután persze kinyílt az olló, ahogy az várható is volt: hatszor találtunk be a második játékrészben, Gábor Lőrinc és Zerinváry Lóránd léptek elő a legeredményesebb játékossá ezen a meccsen, de látható volt, hogy tudatosan próbáltuk "elosztani" a góllövőket, és a meccs végére szinte mindenki feliratkozott az eredményjelzőre.

A vége tizenegygólos siker lett, így azért nyugodtsággal várhatjuk a péntek déli visszavágót.

A krónikához pedig hozzátartozik, hogy a 17 éves Tasi Dominik az első felnőttmeccsét játszotta a Vasasban, és bár az ellenfélhez kötődik a dolog, de mindenképpen megemlítjük azt is, hogy a találkozó utolsó gólját a KSI 8-as sapkában játszó játékosa, bizonyos Benedek Mór szerezte...



Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések