Jenkei Dániel, 2022.09.29. | Vízilabda

Hosszú hónapok után jön az első tétmeccs az A-Híd VasasPlaket számára, ráadásul a hollandiai BL-selejtezőben szűk két nap leforgása alatt rögtön négyszer száll vízbe csapatunk.

Csütörtök délelőtt elutazik Hollandiába az A-Híd VasasPlaket, Amszterdamból bő kétórás buszút vár a mieinkre, hiszen a Bajnokok Ligája első selejtezőkörét Nijverdalban rendezik.

A holland kisvárosban a helyiek mellett bosnyák, román és montenegrói ellenféllel játszunk a következő napokban, az alábbiak szerint.

 


 

 

"Jól sikerült a felkészülés, hosszú hetek óta dolgozunk, hogy megfelelő állapotba kerüljünk az első tétmeccsekre. A Vasas újra a Bajnokok Ligájában szerepelhet, érezzük, hogy nagy elvárások vannak velünk szemben, de természetesen a célunk egyértelmű, szeretnénk megnyerni mind a négy meccset. Nem lesz ez sétagalopp, hiszen gyakorlatilag másfél nap alatt kell négyszer vízbe szállnunk, ráadásul a legnehezebbnek tűnő két meccs, a Kotor és a Bukarest elleni egy napra került. Lesz néhány játékos, akire kisebb sérülések miatt nem számíthatok, de ettől függetlenül meg fogjuk oldalni a feladatot - adott helyzetjelentést Szlobodan Nikics vezetőedző az elutazás előztt.

 

Az egyik utolsó itthoni edzésen pedig Sedlmayer Tamással beszélgettünk a várakozásokról.
 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

A tervek szerint a minitorna valamennyi mérkőzése élőben követhető lesz a Het Ravijn youtube-csatornáján keresztül. 

 


Hirdetések