Jenkei Dániel, 2022.09.28. | Vízilabda

Két szép siker és egy nem várt vereség: vasárnap a Honvéd ellen elkezdték kiemelt országos csapataink a bajnokságot.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 1. forduló
Vasas SC-Honvéd 8-9

Gólszerzőink: Herczeg G. (2), Szűcs L. (2), Orsós R. (2), Tasi D., Básity M.
 

Bóbis Máté, vezetőedző: - Nem várt vereséget szenvedtünk, és erre az sem mentség, hogy voltak hiányzóink. Lélektelenül, talán kicsit nagyképűen és egyáltalán nem csapatként játszottunk. Ez elsősorban az én felelősségem, de az is tény, hogy néhány húzóemberünk részéről sokkal több kell a mostaninál. Azon leszünk, hogy ilyen pofonok ne érjenek minket a továbbiakban, és hétvégén már Szolnokon is szeretnénk egy sokkal jobb arcunkat mutatni.


Országos Serdülő Bajnokság, 1. forduló
Vasas SC-Honvéd 13-3


Gólszerzőink: Szabó D. (4), Básity M. (2), Bebők B. (2), Tóth M. Z., Pleva J., Kovács B., Ihász P., Haupert G. 
 

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Azt mondhatom, hogy a vártnál jobban sikerült ez az első mérkőzés. Maximálisan odafigyeltek a játékosok az általam kértekre, nagyon koncentráltan védekeztek, amihez egy nyolcvanszázalékos kapusteljesítmény társult. A harmadik negyedben sikerült szétnyitnunk a meccset, ami azt is mutatja, hogy fizikálisan is jó állapotban vagyunk. Haladunk tovább, megvannak minden meccsre az apró céljaink. 


Országos Gyermek Bajnokság, 1. forduló
Vasas SC-Honvéd 15-9

Gólszerzőink: Busch L. (4), Hudvágner M. (3), Szűcs M. (2), Halmos Zs. (2), Fehér B. Z. (2), Gőgh B., Vida Z.
 

Kovács Róbert, vezetőedző: - Gratulálok a csapatomnak, utólag visszanézve a meccset is azt mondhatom, hogy jól játszottunk, kifejezetten szép és okos megoldásokat láttam a csapattól. Hosszú az utunk, de már most viszontláttam fontos dolgokat, különösen védekezésben, ami egy jó alapot adott. Vida Zalán mezőnymunkáját és Busch Levente centerjátékát pedig külön is kiemelném.


Hirdetések