Nagy Dániel, 2022.09.23. | Kézilabda

Szombat délután az Orosházi NKC-t fogadja a kézilabdacsapatunk a női NB I/B 4. fordulójában; a mérkőzés előtt Pénzes Laura nyilatkozott honlapunknak.

NB I/B, 4. forduló

Vasas SC–OXXO Energy Orosházi Női Kézilabda Club
szeptember 24., 17:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok (a Nézők az Edzőcsarnokon keresztül juthatnak be a helyszínre!)


Ellenfelünk egy győzelemmel és két vereséggel a tabella tizedik helyét foglalja el; a szezonbeli első sikerüket a múlt héten ünnepelték, hazai pályán győzték le a Ferencváros U19-es gárdáját. Csapatunknak kevésbé alakult jól a 3. forduló, a Szent István SE elleni döntetlen a szezon első pontvesztését hozta.

„Extra motivációval várjuk a meccset, mivel egy hete nem tudtunk nyerni a SZISE ellen – mondja Pénzes Laura. – Itthon akarjuk tartani mindkét pontot. Az orosháziak komplex, rutinos csapatot alkotnak, gőzerővel készülünk a találkozóra. A szurkolóinkra is számítunk, akik plusz erőt adnak a pályán kívülről.”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

A hét közben nem csak a bajnokság került szóba a csapat háza táján, ugyanis kedden a Magyar-kupa 2. fordulójának sorsolását is megtartották. Együttesünk hazai pályán fogadja a Kozármisleny KA-t október elsején, szombaton; a meccs 15:00-kor kezdődik.


Hirdetések